28 septembrie 2016

Thomas Anders, retro dar tot la modă la Cluj

By In Cooltura, Esenţial

Circa 6000 de fani din mai multe orașe ale României au participat ieri la showul Thomas Anders and the Modern Talking band, la Polivalentă.  Thomas Anders a rămas retro dar tot la modă la Cluj, putem spune asta dacă ne uităm la reacțiile care au venit din sală, una plină de fani.

vescan-4

Polivalenta plină (c) Cristi Vescan

Publicul a sărit de pe scaune de la primele hituri cântate de artist dar senzația multora a fost că lipsește ceva. Probabil Diether Bohlen, blondul trupei Modern Talking.

Altfel, concertul nu a sunat deloc rău și publicul s-a distrat pe cinste, s-a dansat în draci.

vescan

Thomas Anders (c) Cristi Vescan

Thomas Anders a fost îmbrăcat în pantaloni albi, sacou negru. A cântat hiturile mari ale trupei sale, dar și câteva piese internaționale, cum ar fi celebra Billie Jean a lui Michael Jackson.

vescan-2

Publicul a fost încântat de show dar senzația a fost că artistul a făcut playback la unele piese în timp ce bandul său a cîntat live. Dar asta nu a contat foarte mult, pentru că la marile hituri, cântate la final publicul a fost în delir. Atmosfera a fost incandescentă, lumea a dansat, a cântat, se știau piesele pe de rost, mari hituri ale anilor 80. Genul retro prinde tare de tot la Cluj.

14494899_547664015444507_5928681505040038724_nThomas Anders a fost aclamat minute în șir la final, multe minute dar nu a mai revenit pentru un bis. Putem spune că a ținut un concert de succes. Publicul a dansat, a cântat, a fost distracție pe cinste. Anii trec dar fanii muzicii sale (și al blondului Diether Bolen, deci adevăratul Modern Talking) rămân. Muzica lor rezistă și în prezent.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!