11 iunie 2014

Terasa culturală la Librăria Diverta Hubertus

By In Actualitate

Librăria Diverta Hubertus completează experiența pe care le-o oferă zi de zi clienților care îi calcă pragul, invitându-i să își acorde un moment de răgaz, singuri sau cu prietenii, pe Terasa cu timp liber din incinta librăriei de pe Bulevardul 21 Decembrie, nr. 22.

Pe Terasa cu timp liber, cărțile bune sunt la doar câțiva pași, astfel că vizitatorii magazinului se pot însoți în aventura lecturii cu cu o cafea bună sau un ceai aromat. Se pot strânge cu prietenii și întrece în trupe sau cuvinte testând jocurile de societate pe care Diverta le pune la dispoziția lor sau pur și simplu pot sta la povești într-o atmosferă relaxantă.

IMG_2323

Terasa cu timp liber Diverta va fi din când în când gazdă pentru evenimente  variate și atractive pentru publicul clujean, de la lansări de carte, la proiecții de film, de la workshopuri pe diferite teme, la ateliere de creație sau întâlniri ale pasionaților de lectură.  Despre ele, clujenii interesați pot afla urmărind pagina de Facebook Diverta: https://www.facebook.com/divertahubertus.

Terasa este amplasată pe două niveluri, are o parte acoperită și una în aer liber în care fumatul este permis și este deschisă în timpul programului de funcționare a magazinului:

Orar:

09.00-21.00 / luni-vineri

09.00-19.00 / sâmbătă

Sub sloganul “Mereu ceva nou”, Diverta este unul din cel mai importanţo retaileri de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, structurat pe trei zone de interes: “Imi place”, “Ma joc si învat” și “Am succes”. Diverta pune accent pe noutate și inovație si oferă o soluție pentru a ține pasul cu viața cotidiană. In magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, papetarie, jucării, film, jocuri video.

 

D

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!