29 august 2014

“Terapia prin artă”, proiect de succes al companiei Create.act.enjoy la Spitalul de Recuperare

By In Actualitate, Teatru
Expre bun

Echipa create.act.enjoy cu pacienţii Spitalului de Recuperare

In perioada 11-18 august, compania independenta de teatru si film Create.Act.Enjoy a implementat proiectul „Terapie prin arta – Un zambet pentru fiecare”, in incinta Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Timp de o saptamana, la atelierele de teatru, film si bricolaj am interactionat cu peste 40 de pacienti, lucrand cu ei zilnic.

Peste 250 de pacienti au fost vizitati in saloane cu scurte momente artistice, putand beneficia de proiectul nostru chiar daca situatia fizica nu le permitea deplasarea pana in sala in care aveau loc atelierele.


Alaturi de pacienti, Alin Barbir a pus bazele unei expozitii de peste 60 de fotografiicare descrie in imagini efectele extraordinare ale terapiei prin arta. O parte din fotografii pot fi vazute aici.  

Impreuna cu echipa de actori, pacientii si personalul spitalului, Cristian Pascariu a realizat 4 scurtmetraje motivationale, primul dintre ele putand fi urmarit aici

Reportajul scris de Alexandra Felseghi intregeste brosura acestei editii si cumuleaza intreaga experienta la Spitalul Clinic de Recuperare. Reportajul este disponibil aici.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.