9 noiembrie 2016

Tenorul Alessandro Safina va fi acompaniat de Orchestra Operei din Cluj-Napoca

By In Cooltura

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19.30 pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate. 

Cu aproape o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni: onorat și emoționat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul a peste 60 de instrumentiști ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Ei îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei  din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât știu că valoarea ei este confirmată de reputație, de notorietatea mare la nivel național și internațional”, a declarat Alessandro Safina.

06

 
Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum și melodii în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui ”textură” fină va cuprinde fiecare colțișor din Sala Polivalentă.
Charmantul tenor italian a cucerit audiența din România cu interpretarea melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovele de succes ”Clona”.
Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o facă acum, mai ales că pot achiziționa bilete la prețuri speciale, odată cu oferta lunii noiembrie: la fiecare bilet cumpărat, al doilea este CADOU.
Promoția 1+1, la biletele concertului Alessandro Safina este disponibilă atât online pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și în magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.
Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a), 210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) și 315 lei (Golden VIP).

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.