12 februarie 2019

Tenorul Alessandro Safina, la Cluj:„Când eram tânăr făceam un cadou, flori, mergeam la o pizza

By In Cooltura
Tenorul italian Alessandro Safina a ajuns la Cluj. El va susține un concert special de ziua îndrăgostiților, Valentine’s Day, la Sala Polivalentă, joi, 14 februarie, ora 20.30. Bilete puteti cumpara de AICI.

Alessandro Safina a ajuns la Cluj cu două zile înaintea spectacolului de joi. Ziua îndrăgostiților va putea fi celebrată de cei care iubesc muzica, alături de celebrul tenor, la Sala Polivalentă, scrie clujescu.ro

Având în vedere că spectacolul are loc de ziua îndrăgostiților, tenorul a fost întrebat de ziaristi despre felul în care sărbătorește el iubirea. Acesta a spus că mai nou ziua îndrăgostiților, Revelionul, Crăciunul sau alte sărbători, le petrece muncind, ca dovadă și spectacolul de joi. Foarte amuzat de întrebare, el a povestit ziariștilor cum proceda pe vremea când era mai tânăr și avea mai mult timp: „Când eram tânăr, în Italia, făceam (n.r. domnișoarei) un cadou mic, flori, o duceam la un restaurant, ieftin, pentru o pizza frumoasă și elegantă. Apoi la cinema, cu speranța pentru ceva mai… Ca după cină, pentru digestie.” a spus Alessandro Safina râzând.

Artistul a mai susținut un concert de amploare în orașul de pe Someș, cu doi ani în urmă.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.