Cea de-a cincea ediție a cenaclului literar „Nepotu’ lui Thoreau” din anul acesta se va desfășură miercuri, 24 noiembrie, la ora 18:00, în Insomnia Bistro (Strada Universității, numărul 2).

Invitata acestei ediții este tânăra poetă Elena Boldor, (n. 2000), o tânără poetă din Oradea, care este stabilită în Cluj-Napoca. A publicat în Poesis International, DLITE, Steaua și Familia.

„Elene Boldor a citit la Nepotu’ lui Thoreau în 2018 și a stârnit multe discuții. A fost remarcat curajul poetei, încă nedebutată pe atunci, de a-și asuma o direcție destul de nouă și stranie în peisajul literar din acea vreme (așa-zisa alternative literature) și de a vorbi, și cu o nouă sinceritate à la carte, despre – cum altfel? – social media, vulnerabilitate, dragoste și adolescență. Între timp, Elena Boldor a scos o carte la editura OMG Publishing, Traxx (2021), din care ne va prezenta forma finală a experimentului început acum mai mulți ani. Când? Miercuri, 24 noiembrie. Unde? În Insomnia. Vă așteptăm”, au transmis organizatorii.

Discuția va fi moderată de Florentin Popa, care a și scris pe coperta a patra debutului: „Cartea asta e saga lui Buttercup ajunsă la o adolescență cu shrooms, spice, and all things not quite nice, un NOPE COMPUTER îngânat în hushed distortion din boxele înjunghiate de MC Ride, un Silent Hill meets dating sim with a mirror. Elena nu se teme să arate piele învinețită pe sub strasurile de siliciu și să încerce să îmbrățișeze întreaga lume în gol, strângându-se de fapt pe sine la piept. Vulnerable yet fearless, cartea asta spune cu un glas subțire dar tăios lucruri abia prevestite până acum. 10/10 AOTY.”

IMPORTANT!

Accesul se face pe baza certificatului verde de vaccin. Numărul maxim de locuri disponibile este de 35. De asemenea, se poate intra doar cu rezervare. Pentru a vă rezerva un loc, organizatorii au rugămintea ca cei care doresc să participe să completeze următorul formular AICI

(afiș realizat de Paul Păpară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.