Andra Zelenak, 28 de ani, o absolventă a Școlii de Arte din Satu Mare, clasa prof. Călin Keresztes, stabilită la Cluj-Napoca, absolentă de Administrația Afacerilor în limba engleză la UBB, acum angajată la o multinațională, a impresionat la emisiunea  de mare audiență SuperStar România și a reusit să se acceadă în etapa a treia!

Andra e cunoscută la Cluj ca solistă a formației de coveuri Trupa de Acoperire.

În prima etapă Andra Zelenak a cântat o piesă a britanicei Dua Lipa, hitul Be the one, iar interpretarea a primit 4 de DA și calificarea în etapa a doua, una de grup.

Iată cum a cântat Be the one Andra Zelenak:

„Am trecut mai departe, iar asta a fost o imensa bucurie pentru mine fiindca mai am multe de aratat si voiam sa mi se ofere aceasta sansa”, a spus Andra Zelenak pentru site.

Apoi a sosit proba a doua!

”Am avut de cântat o melodie într-un minut, strofă și refren. Doar că s-a difuzat doar 19 secunde din prestația mea. Proba aceasta de Recalls a fost una foarte dificilă pentru că trebuia să convingem jurații într-un minut de melodie.  Am trecut mai departe, e o imensă bucurie  fiindcă eu cred că mai am mult potențial de arătat si nu puteam rata șansa asta”, a explicat Andra..

Ea a cântat piesa lui Portugal the Man intitulată Feel it still.

 

„Mai departe urmeaza proba de grupuri, in care fiecare din noi a trebuit sa isi aleaga 4 concurenti alaturi de care sa interpreteze o piesa, dintr-o lista de piese alese de catre organizatori. Este cea mai dificilă probă de până acuma, fiindca dacă nu esti obisnuit sa cânți într-un grup, poate să fie coplesitor. De până acum, mi s-a parut cea mai challenging proba, noi avand sarcina sa ne impartim piesa, sa facem coregrafia de scena etc.”, a mai spus Andra Zelenak.

Acum ea va cânta într-un grup de 5, VEGA, vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:30, la PRO TV la SuperStar România, la cea mai provocatoare audiţie de până acum.

Andra Zelenak în centru, în rochie albă

”vom cânta o piesă împreună dar jurizarea se va face individual pentru fiecare concurent
nu per grup. În grupul în care voi fi eu suntem trei persoane din Cluj, așa ne-am ales
eu,  Tea Vișan si Andrei Mureșan. O să fie o audiție de grup”, explică Andra Zelenak.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.