15 iulie 2018

StudHub UBB, un proiect menit să sprijine bobocii din UBB

By In Actualitate

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) lansează un proiect amplu pentru sprijinirea și îndrumarea studenților care își vor începe studiile universitare în toamna acestui an.        

Finanțat de Banca Mondială, proiectul StudHub UBB are ca scop reușita universitară (iar mai apoi cea profesională) a studenților boboci ai  universității.

Studenților implicați în proiect le vor fi desemnați tutori care îi vor îndruma și sprijini pe tot parcursul anului, având posibilitatea  de a participa la workshopuri ce au ca scop dezvoltarea competenţelor cheie necesare succesului universitar, precum discursul public, academic writing, managamentul timpului. 

De asemenea, studenţii din anul I vor beneficia şi de consiliere în carieră și vor putea participa la activități axate pe strategii motivaționale și de management al stresului.       

Toți studenții participanți vor avea acces la dotările Centrului de Învățare: echipamente IT, acces la internet, spații pentru studiu individual și de grup, precum și la activitățile organizate de acest centru: seri de filme și de board-games, excursii etc.    

Pentru mai multe informații accesați AICI

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.