30 aprilie 2018

Stagiune de spectacole la Fabrica de Pensule. Vezi noutățile

By In Teatru

Fabrica de Pensule revine în acest an cu o nouă stagiune de spectacole, în cadrul programului Linia de producție, propunându-și să susțină producțiile contemporane din domeniul artelor spectacolului, a creatorilor și artiștilor producători de spectacole de teatru și dans contemporan, precum și dezvoltarea publicului specializat dar și mai puțin familiarizat cu artele spectacolului.

În 2017, în Linia de producție au fost prezentate 2 premiere ale spectacolelor Sclavi – co-producție Fabrica de Pensule și Societate cu Răspundere Limitată și peste 15 spectacole și instalații performative – producții invitate și spectacole ale organizațiilor din Fabrica de Pensule, cu un număr de peste 1200 de spectatori.

Anul acesta programul de primăvară-vară pune în valoare artiștii emergenți. Astfel, spectacolele Heterocromia de Oana Mureșan & Cătălin Mardale și Avioane de Hârtie în regia lui Norbert Boda vor fi prezentate în Sala Studio a Fabricii de Pensule, precum și spectacolele studenților masteranzi de la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj, prezentând premiere ale acestora în luna mai și iunie. Pe lângă acestea, vom prezenta în premieră la Cluj spectacole invitate din alte orașe.

Programul Linia de producție începe în luna mai cu producții proprii și invitate, astfel:

▶ Heterocromia | 5 mai
regia: Oana Mureşan, Cătălin Mardale

▶ Premieră: spectacolul studenților masteranzi de la Facultatea de Teatru și Televiziune – linia română | 14 mai

▶ Sclavi | 19 mai
regia: Theodor-Cristian Popescu

▶ Premieră: Living Shakespeare | 20 mai
regia: Cătălin Asanache

▶ Premieră: Crud | 26-27 mai
regia: Ștefan Lupu, Daniel Chirilă

▶ Premieră: Foreplay | 31 mai
regia: Ozana Nicolau

Spectacolele începe la ora 18.00.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.