Spectacolul Mein Kampf, dim cadrul actualei stagiuni curente a  Teatrului Naţional  Cluj (TNC),  a fost amânat pe toamnă, anunţă reprezentanţii TNC.

Spectacolul era programat pe 20 iulie dar va fi jucat abia pe 30 septembrie, în viitoare stagiune a TNC.

Despre aceste spectacol clujulcultural.ro a scris pe larg aici.

Piesa MEIN KAMPF de George Tabori, pe o traducere a lui Alexandru Al. Şahighian,  urmează să fie regizată de cunoscutul regizorAlexandru Dabija.

Biletele achiziţionate rămân valabile pentru reprezentaţia de pe 30 septembrie. Cei care doresc să îşi recupereze banii de pe bilete o pot face la Agenţia Teatrală din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14 în perioadele 15-24 iulie şi 2-30 septembrie 2014.

Contravaloarea biletelor achiziţionate online poate fi recuperată contactând reprezentanţii www.biletmaster.ro la adresa info@biletmaster.ro, anunţă reprezentanţii Teatrului Naţional.

 

2 COMENTARII

  1. Nu introduceti si o rubrica de cronica de teatru? Exista cateva mii de spectatori de teatru in orasul asta si cu toate astea se scrie teribil de putin

    • Am introduce cu plăcere, dar nu am găsit un colaborator care să ştie să scrie jurnalistic, adică pe înţelesul tuturor, intr-un limbaj cat de cat accesibil, o cronică de teatru, oricât de critică. Dacă am găsi, aşa cum am găsit pe film, am introduce-o instant. Ne daţi o mână de ajutor? Suntem constienti ca si noi scriem foarte putin, mult mai putin decat ar trebui. Ajutati-ne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.