Smida Jazz Festival organizează, împreună cu Bosch, pentru a doua oară, un eveniment de colectare a deșeurilor, la Smida, în 28 iulie 2018.

La eveniment se poate înscrie oricine dorește să dea o mână de ajutor, completând formularul: http://bit.ly/ÎnscrieriBeGreenSmida. Locurile sunt limitate (30), iar înscrierile pot fi făcute până joi, 26 iulie, ora 23:59.

La evenimentul din 2017, au participat 80 de persoane, care au reușit să strângă aproximativ două tone de deșeuri.

Desfășurător:

08:00 – plecare dinspre Cluj-Napoca spre Smida (loc de întâlnire: Sala Sporturilor Horia Demian);
10:00 – 11:00 – sosire în DodaPilii, la Centrul de Vizitare al Administrației Parcului Natural și training oferit de Administrația PNA;
11:00 – 16:00 – colectare deșeuri;
16:00 – pauză de masă, urmată de socializare și cunoașterea zonei unde va avea loc festivalul;
18:00 – plecare spre Cluj-Napoca.

“Suntem responsabili față de mediul minunat în care are loc festivalul și ne dorim să contribuim la conservarea acestuia nu doar în timpul festivalului, ci și înainte și după. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca acțiunile noastre să nu dăuneze locului, ci dimpotrivă, să contribuie la dezvoltarea întregii zone.” , spun organizatorii Smida Jazz.

“Pentru Bosch, ocrotirea și păstrarea mediului este importantă. Susținem evenimentele de ecologizare și de colectare a deșeurilor, deoarece numai așa putem păstra pentru generațiile viitoare aceste zone de o frumusețe unică din România.”,  au declarat purtătorii de cuvânt ai companiei Bosch.

Despre festival

Smida Jazz Festival este un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă, a cărui a treia ediție va avea loc între 17 și 19 august 2018, în satul Smida. Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate diverse activități educative și recreative, urmând ca odată cu lăsarea serii festivalierii să ia parte la cele 9 concerte susținute de:Spirit Cave – Marilyn Mazur, Nils Petter Molvær, Eivind Aarset, Jan Bang (Danemarca/Norvegia), Kimmo Pohjonen (Finlanda), Portico Quartet (Marea Britanie), Sons of Kemet (Marea Britanie), Barabas Lorinc Quartet(Ungaria), Immortal Onion (Polonia), KrisperPaperjam și Muntet (România). 

Organizatori: Smida Jazz Festival și Bosch România

Parteneri: Smida Park – Transylvanian Mountain Resort, Parcul Natural Apuseni, Garda Națională de Mediu

Mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.