20 iunie 2019

SMART Mobility Cluj la prima ediție. Tehnologia viitorului este aici! (P)

By In Actualitate

SMART Mobility Cluj 2019 – Ediția I – Tehnologia viitorului este aici! Sâmbătă, 22 iunie, între orele 10:00 – 20:00, pe esplanada BT Arena & Cluj Arena, într-o atmosferă plină de relaxare, cu surprize și momente interesante, se va desfășura Smart Mobility Cluj 2019

Accesul la eveniment este gratuit.

Este un eveniment în premieră la Cluj-Napoca, dedicat comunității orașului și tuturor celor pasionați de „tehnologii curate”, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate concepte de mobilitate sustenabilă și elemente cu impact in calitatea vieții.


Smart Mobility Cluj este un eveniment axat pe comportamentul responsabil vizavi de mediul înconjurător și dorește sa dezvolte o cultura a comunității orientata spre elemente de tehnologii curate, reducerea poluării, adoptarea soluțiilor de eficienta energetica, cu impact pozitiv asupra sănătății generațiilor viitoare.


In cadrul evenimentului, peste 30 de parteneri vor expune elemente si concepte de mobilitate sustenabila: • Expuneri de autovehicule electrice / hybrid • Expuneri de soluții alternative pentru transport – biciclete, scutere, trotinete, kart-uri, etc. • Prezentări de proiecte, produse și concepte de mobilitate sustenabilă • Workshop tematic pe soluții de dezvoltare urbana durabila • Expunerea proiectelor din Zona Metropolitana Cluj ce includ componente sustenabile • Test drive cu vehicule electrice si hibrid • Tur al orașului unde sunt invitați toți posesorii de vehicule electrice si hibrid


Smart Mobility Cluj este organizat de Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică și Schimbări Climatice (CREESC) și Transylvania Evolution.

Despre CREESC

Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică și Schimbări Climatice
este o asociație clujeană non-profit, înființată în anul 2014, ce reunește companii și experți dedicați sectorului energetic, urmărind să cultive și să faciliteze dialogul între actorii pieței de eficiență energetică și să ofere o bază de resurse cu privire la evoluția politicilor publice, a inovațiilor tehnologice și a oportunităților de cercetare, colaborare și finanțare din acest sector.

Despre Transylvania Evolution
Transylvania Evolution este o companie de consultanta din Cluj-Napoca, implicata in dezvoltarea concepte si proiecte de dezvoltare urbana, cu focus pe elemente de sustenabilitate si calitate investitionala.
Vezi:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.