8 noiembrie 2018

Sezonul al cincilea din „Vikingii” va continua la History din 29 noiembrie

By In A 7-a

Sezonul al cincilea din serialul „Vikingii/ Vikings” va continua, din 29 noiembrie, la postul History cu zece episoade, iar în distribuţie revine actorul Clive Standen, care interpretează personajul Rollo.

Rollo va fi cauza unor noi tulburări în Kattegat, care încă se clatină după ce Ivar Fără Os a devenit rege.

În timp ce Bjorn (Alexander Ludwig) şi Lagertha (Katheryn Winnick) fug de trupele criminale ale lui Ivar, împreună cu episcopul Heahmund (Jonathan Rhys Meyers), domnia tiranică a lui Ivar asupra Scandinaviei declanşează o nouă eră întunecată.

În cele din urmă, Ivar va fi contestat de fiii lui Ragnar, iar vechii duşmani vor deveni aliaţi pentru a-l învinge pe despotul care s-a proclamat „Dumnezeu pe pământ”. Între timp, în Islanda, Floki (Gustaf Skarsgård) se luptă cu elementele naturii şi dorinţa de răzbunare a propriilor colonişti, dorind să creeze o colonie vikingă în acest mediu frumos şi izolat.

Cele zece episoade vor putea fi urmărite joia, de la ora 21.00.

Până pe 22 noiembrie, la History poate fi vizionat serialul „Adevăraţii vikingi”, care cercetează istoria şi arhelogia ce a inspirat faimoasa dramă.

De la testarea vaselor din acea perioadă la explorarea rădăcinilor legendare ale lui Ragnar Lothbrok, această serie află adevărul de la cei mai importanţi experţi internaţionali, specializaţi în acest domeniu. Producţia combină imagini din serialul „Vikingii” cu secvenţe documentare, pentru a reda imagini din viaţa vikingilor.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.