Alexandru Andrieș va susţine un concert la Cluj-Napoca, pe 27 septembrie. Organizatorii de la compania Kreatis anunţă o sesiune de autografe pe CD-ul aniversar “Interioare”, imediat după concert, în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor.

“Sâmbătă, 27 Septembrie 2014, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților Cluj, Alexandru Andrieș va fi prezent într-un concert dedicat reeditării primului său album – ‚Interioare’, în variantă remasterizată.  Alături de Alexandru Andrieş vor fi prezenți pe scenă şi cei trei muzicieni invitaţi la realizarea albumului aniversar: Maria Ioana Mîntulescu (voce), Berti Barbera (percuţie şi muzicuţă) şi Sorin Romanescu (chitară). După concert, clujenii vor putea să achiziționeze din foaierul Casei de Cultură a Studenților  CD-ul aniversar cu același titlu – ‘Interioare’, iar doritorilor, Alexandru Andrieș le va oferi autografe pe CD”, anunţă organizatorii.

andries

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Casei de Cultură a Studenților, precum și la Iulius Mall, lângă Info Center, parter (standul Ticket Events), prețul acestora fiind între 40 și 60 de lei.
Alexandru  Andrieș  a cântat mereu cu săli pline, având un public extrem de variat ca vârstăși reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat.

‘Unde te duci’, ‘Frumoasă fată’, ‘Fără griji’, ‘Parcul’, ‘Fluture pe perdea’, ‘Ochii tăi’, ‘Poveste mică’, ‘Ea va veni’. Toate acestea și multe alte cântece celebre, într-un concert pe care Clujul îl așteaptă de mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.