1 decembrie 2016

SERIAL. Care e cea mai bună librărie clujeană? (I)

By In Carte, Esenţial

SERIAL pe Clujulcultural.ro. De Ziua Națională, prima zi din luna decembrie, debutează la Clujulcultural.ro campania Care e cea mai bună librărie clujeană?

Vom trece în revistă timp de mai multe zile librăriile clujene și apoi, la final, cititorii siteului vor vota în cadrul unui poll de vot care e librăria lor preferată, care e cea mai bună librărie din Cluj.

Cum la Cluj se citește, față de alte orașe, credem că e important să vedem unde se desface cartea într-un oraș universitare de talia Clujului.

book

Bookstory, librăria independentă

Începem serialul nostru cu librăria Bookstory, de pe Bulevardul Eroilor nr. 6-8. Aceasta este deschisă luni-sâmbătă între orele 10-21 şi duminică între orele 10-18. E o librărie cochetă, cu parter si subsol, unde poti sa iti alegi vinilul preferat și să îl asculți cât timp îți alegi cartea dorită. Prețurile la cărți sunt la fel ca in restul librăriilor. Bookstory organizeaza multe lansari de carte pe cele mai diferite teme. Un aspect important, are  în incintă un mic oras al copiilor, foarte bun pentru activități diverse. De asemenea, comercializează și cadouri din comunitatea I love Cluj.

Iată cum se prezintă pe site librăria: 

“BOOKSTORY este librăria independentă cu intuiție socială care ocupă un loc aparte în comunitatea clujeană. La BOOKSTORY, ideile noi, interesul pentru carte și promovarea lecturii, alături de profesionalism se întâlnesc într-un spațiu al inovației culturale.

fostul-ministru-adrian-cioroianu-lansat-la-cluj-un-roman-despre-iubiri-interzise_0

Chiar din primele luni de la deschidere, librăriei Bookstory i s-a acordat in cadrul Galei Industriei de Carte din România, ediţia 2013, diploma de excelenţă la categoria Best New Entry – librării.
Premiul a fost câştigat pentru strategia de impunere a brandului pe piaţa de carte şi, în egală măsură, pentru campaniile de promovare a cărţilor şi autorilor.

Ce vă propunem?
Un design inedit, o ofertă de carte atent selecționată și promovată la raft, câteva obiecte book art pentru iubitorii de carte, un loc familiar în care vrei să revii pentru că poți găsi de fiecare dată altceva. Tot aici, îi promovăm pe artiștii locali, tinerii întreprinzători și proiectele inedite ale unor oameni pasionați de ceea ce fac.”

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!