12 decembrie 2016

SERIAL Care e cea mai bună librărie clujeană? (3)

By In Carte, Esenţial

SERIAL. De Ziua Națională, prima zi din luna decembrie, a debutat pe Clujulcultural.ro campania Care e cea mai bună librărie clujeană?

Vom trece în revistă timp de mai multe zile librăriile clujene și apoi, la final, cititorii siteului vor vota în cadrul unui poll de vot care e librăria lor preferată, care e cea mai bună librărie din Cluj.

Cum la Cluj se citește, față de alte orașe, credem că e important să vedem unde se desface cartea într-un oraș universitar de talia Clujului.

Astăzi am ajuns la episodul numărul trei din serial,  la librăria Ved. E singura librărie din Sigma Center, în cartierul Zorilor. O librărie mică dar cochetă, bine utilată cu cărți la zi. Are și reduceri intr-o cutie așezată destul de retras. La Ved găsiți cărți de la Humanitas, Polirom, Cartea Românescă, Rao, Eikon si alte edituri. Cărțile sunt frumos aranjate, tematic, în rafturi.

În afară de cărți, ca și alte libării, și aici puteți cumpăra rechizite, cd-uri, dvd-uri, audio book-uri. Prețurile sunt la fel ca și în restul librăriilor.

Episodul 1 AICI

Episodul 2 AICI

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.