6 septembrie 2016

Septemberfest 2016 propune noutăți. Concert și lansare de album Voltaj

By In Actualitate, Cooltura

Între 9-11 septembrie are loc cea de-a 18-a ediție Septemberfest!

Intrare de la ora 13.00.

Muzica, show-urile gastronomice, berea artizanală, jocurile de societate, târgurile handmade, un cinematograf 7D și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din Transilvania vor face din acest weekend unul memorabil chiar pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

În serile de vineri și sâmbătă, clujenii vor dansa pe hiturile trupei de coveruri “Septemberfest Band”. Vor asculta muzica pentru suflet adusa pe scena de Adriana Berezovsky, care va prezenta adaptări din folclorul românesc și rusesc, preluări de la Maria Tănase și fado portugues. Prezentă va fi și formatia de suflători Transilvania Brass, membrii ai Filarmonicii “Transilvania” și a Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Artiștii invitați în cadrul evenimentului sunt clujeni, cu scopul promovării artiștilor locali.

Septemberfest (2)
Cea de a doua scenă – By The River Stage – va aduce o calatorie muzicala lejera de la Electronica la Disco prin Afrobeat, New Jazz, World Music + multe altele si inapoi! Fundalul sonor va fi asigurat asigurat de Socol, Digital Love, Groove Salad (Feeling / Brandon Roggers) si Dodo.
În ultima zi a festivalului, trupa Voltaj va concerta pe cea de-a treia scenă, în cadrul turneului național XTOUR de lansare al noului album.

Emblema festivalului rămâne servirea berii: la halbă de 1 litru sau bere la metru, pentru grupurile numeroase de prieteni. Sortimentele numără beri produse în România, dar și în Cehia, Noua Zeelandă, Germania sau Olanda.

Accesul publicului este gratuit.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.