Concursul Naţional Eurovision va avea cinci semifinale, iar una dintre acestea va avea loc la Salina Turda, în 11 februarie, în mina Rudolf, la 86 de metri adâncime. 

Simona Baciu, directorul Salinei Turda, a declarat, sâmbătă, că, în funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public. “O semifinală a Eurovision va avea loc în 11 februarie în Salina Turda, judeţul Cluj, în mina Rudolf, la o adâncime de 86 de metri. În funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public, sunt detalii care vor fi cunoscute în perioada următoare”, a spus aceasta pentru Agenția de presă Mediafax, citată de siteul partener eClujeanul.ro

 

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a declarat, la rândul său, că ideea organizării unei semifinale a Eurovision din Salina Turda i-a venit din dorinţa de a face ceva inedit. “Primăria municipiului Turda va derula acest mare proiect în colaborare cu TVR. Numele oraşului nostru va beneficia, astfel, de o promovare fără precedent, iar Salina va deveni un reper în domeniul producţiei media şi broadcasting la nivelul Uniunii Europene şi nu numai”, a spus Matei.

Mai multe citiți în eClujeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.