9 ianuarie 2014

Şeful Casei Municipale de Cultură a plonjat cu maşina în rîu

By In Actualitate

Dan Brudaşcu, şeful Casei Municipale de Cultură Cluj, instituţie din subordinea Primăriei, a suferit astăzi un accident. Conform Adevărul.ro, a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj după ce maşina pe care o conducea a ajuns în râu. Brudaşcu a suferit răni uşoare.  Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, pe drumul dinspre Cluj-Napoca la Huedin, în localitatea Căpuşu Mare.

IMG_0001

Dan Brudascu (stanga) se afla sub ingrijire medicala – foto clujulcultural.ro

Maşina în care se afla fostul parlamentar PRM (2000-2004), Dan Brudaşcu a căzut într-un râu, de la o înălţime de doi metri. În maşină se aflau pe lângă Brudaşcu, două persoane, un bărbat şi o femeie. Monica Costin, directoarea UPU, a declarat că Brudaşcu a suferit un traumatism cranian minor şi o contuzie cervicală, însă este conştient şi se află  în afara oricărui pericol. Ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului au suferit şi eu traumatisme cranio-cerebrale minore.

Toţi se află sub îngrijire medicală.

Casa Municipală de Cultură Cluj-Napoca este găzduită momentan  în două birouri din… Casa de Cultură a Studenţilor, instituţie din subordinea Ministerului Învăţământului.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.