8 februarie 2014

Seara de Jazz cu Eddie Jak Neumann la Cluj Napoca

By In Actualitate, Muzica

Eddie Jak Neumann, unul dintre fondatorii trupei Blazzaj, va  sustine un concert sâmbătă de jazz, sambata, 8 februarie,  de la ora 21.00, într-un  cadru intim la Casa de Arte Potpourri,  str. Emil Racovita, numarul 20. Seara se va incheia cu muzica de pe vinil, gazduita de clujeanul Andrei Puiu.

Neumann este unul dintre cei mai mari saxofonisti, compozitori si producatori muzicali din tara, un nume mare pe scena jazzului. A facut parte din proiecte muzicale precum Blazzaj, Jazz Unit si Orient Express si a realizat cateva lucrari proprii de avangarda electroacustica. A mai colaborat cu Lucian Ban, AG Weinberger, David Yengibarian, Jozsef Botos, Adalberto Dominguez, Komlan Agbekpenou, Tom Walsh, Karim Weemaels si multi altii.

Cel mai recent proiect al sau este Jak D.C., grup format in anul 2013, prin care isi prezinta cele mai noi compozitii muzicale. Numele este compus din al doilea sau prenume, iar D.C. este acronimul sintagmei „directie comerciala”, care, totodata, face aluzie la capitala SUA. Artistul spune ca s-a hotarat sa isi schimbe numele de scena la finele anului 2012 cand „marile schimbari planetare nu au intarziat sa apara”.

Biletul costa  13 lei.

Photo Eddie Neumann
Facebook: https://www.facebook.com/events/730290546988892/

Booking: http://www.bububooking.ro/
Eddie Jak Neumann page: http://eduardjakneumann.wordpress.com/

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.