22 iulie 2013

Scădere cu 20.000 de spectatori pentru Peninsula

By In Actualitate, Muzica

Circa 60.000 de persoane au participat la cea de a 11 ediţie a festivalului Peninsula-Felsziget, dar prima care s-a desfăşurat pe Valea Gârbăului,  lângă Cluj-Napoca, informează adevărul.ro. Practic sunt 20.000 de spectatori mai puţin decât la ediţia precedentă, de la Târgu-Mureş.

Publicaţia citează o declaraţie a şefului departamentului de PR al festivalului, Balaszi Elod. “Circa 60.000 de persoane au participat la ediţia de la Cluj a festivalului, în timp ce anul trecut au fost circa 79.000,  la Târgu Mureş.  Printre cauze se numără schimbarea publicului festivalului, schimbarea locaţiei de la Târgu-Mureş la Cluj şi campania de promovare care a început destul de târziu. Cei mai mulţi spectatori au fost din Cluj, dar au venit şi din Mureş, Covasna, Harghita, Braşov”, a spus Balaszi Elod.

Conform comunicatelor oficiale ale organizatorilor, joi, 18 iulie, în prima zi a festivalului Peninsula-Felsziget au participat 15.000 de spectatori, vineri, 19 iulie, 16.000, iar sâmbătă, 20 iulie, 18.000. Pentru ultima zi, duminică 21 iulie,  nu au fost transmise cifre oficiale.

 

1 Comment
  1. […] consilierii PDL-UDMR-PPDD sprijină acest protocol. Aşa cu a scris în luna august Adevărul.ro, aici, Peninsula la Cluj a fost un […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.