13 decembrie 2018

Sarah Brightman, concert în 2019, la BT Arena!

By In Cooltura

Artista de origine britanică Sarah Brightman va concerta la Cluj-Napoca, în cadrul turneul mondial ‘Hymn’. 

Concertul va avea loc în BT Arena în data 22 octombrie 2019, iar biletele se pun în vânzare din 14 decembrie 2018, la prețuri cuprinse între 145 lei și 525 lei

“Abia aștept să împărtășesc acest album cu toată lumea. <<HYMN>> este un material incredibil de eclectic, care combină o varietate de stiluri și sunt foarte entuziasmată să interpretez piesele live, în turneu. Fiecare proiect pe care l-am făcut este foarte personal, așa că mi-am dorit ca rezultatul să sune cât mai frumos și înălțător. Pentru mine, <<HYMN>> sugerează bucurie – sentimentul speranței și a luminii, ceva extrem de familiar și protector și sper că acest sentiment să reiasă și din muzica mea”, a declarat Sarah Brightman.

Sara Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018 noul album “HYMN”, fiind cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei, după ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul “Dreamchaser”. Tonul mistic și înălțător al albumului este setat încă de la prima piesă – o piesă care aparține trupei Barclay James Harvest, din Marea Britanie. Albumul conține, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), superstarul japonez Yoshiki (“Miracle”) și DJ-ul german Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Albumul se încheie cu un duet între Brightman și Andrea Bocelli, interpretând piesa “Time To Say Goodbye”.

Sarah Brightman este recunoscută în special pentru interpretările sale în interval de 3 octave și pentru pionieratul său în îmbinarea genului clasic cu cel modern. Soprana este singura artistă care a reușit să cucerească topurile Billboard atât pe partea de muzică dance, cât și clasică, obținând peste 180 de discuri de aur și platină în peste 40 de țări. Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul “The Phantom Of The Opera” a înregistrat vânzări de peste 40 milioane de exemplare, la nivel internațional. Duetul său cu Andrea Bocelli, “Time To Say Goodbye”, a devenit un succes internațional ce a reușit să vândă peste 12 milioane de copii în lumea întreagă.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.