Cel mai recent volum regal, “Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” al Sandrei Gătejeanu Gheorghe a fost lansat în urmă cu câteva zile.  Cartea-album prezintă destinul în imagini, de la naştere până în zilele noastre, al primei femei care va moşteni Coroana României, scrie revistabulevard.ro

Am invitat-o astfel pe Sandra să descoperim împreună povestea din spatele cărţii.

O carte album ce prezintă portretul Principesei Moștenitoare. De unde a pornit proiectul?

Ideea scrierii volumului ,,Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” a venit pentru a completa seria portretelor Regale, începută cu câțiva ani în urmă, de către Alteța Sa Regală Principele Radu – Elena. Portretul unei Regine (Editura Rao, 2007) și Ana.Portretul Reginei (Curtea Veche Publishing, 2013).

Când am început să scriu volumul am plecat de la ideea că societatea actuală are nevoie de modele de leadership feminin, de persoane care, prin propriile acțiuni și idei generează dezvoltare. Pentru mine, Principesa Moștenitoare Margareta este un astfel de model, un lider care dă unitate și sens identităţii tuturor românilor. Principesa Moștenitoare este de aproape 25 de ani în România, perioadă în care a desfășurat și desfășoară o serie de activități în folosul României și al românilor. Consider că portretul Principesei Moștenitoare ar trebui să fie cunoscut de toți românii.

Mai multe aici

APLIC

revistabulevard.ro este un partener al clujulcultural.ro în cadrul reţelei de siteuri independente APLIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.