Cu o oră înainte de deschiderea oficială a zonei de distracție, site de participanți la a treia ediție a festivalului de muzică electoronică Untold, preponderent tineri, au început să se adune să treacă de zona de acces.

Unii cu bagaje, alții doar cu o gentuță de mână, dar pregătiți de distracție, au așteptat răbdători să se deschidă porțile. Cei care au dat năvală îndată ce porțile au fost deschise de către personalul security  au trebuit să treacă prin trei filtre, unde au fost verificați la sânge să nu cumva să aibă asupra lor obiecte care sunt interzise în incinta festivalului.

Scenă gigant, zeci de activități și măsuri anticaniculă la UNTOLD #3

Mulți dintre participanți au venit mai devreme, chiar dacă spectacolul în sine va începe spre seară pentru a putea familiariza cu zona de distracție. Indiferent că au venit pentru prima dată la Untold sau sunt deja la a treia ediție, participanții sunt nerăbdători să vadă cu ce îi vor surprinde DJ-ii și să simtă atmosfera de festival.

 

FOTO Clujulcultural.ro

La intrarea principală din Parcul Central “Simion Bărnuțiu” erau români din toate colțurile țării, indiferent că este vorba despre Arad, Satu Mare sau Constanța.

FOTO Clujulcultural.ro

 

Printre tinerii care așteptau răbdători să intre la festival erau și străini care au venit în Cluj special pentru festival. Urmează de văzut cu ce vor surprinde organizatorii anul acesta, mai ales că unii participanți s-au plâns că line-up-ul nu este foarte diferit de ceilalți ani.

FOTO Clujulcultural.ro

Mergi la UNTOLD și încarci bateria telefonului mobil cu bateria externă PowerCore 10050 miliamperi de la ANKER, distribuitp de eastcom.ro

Cu siguranță că “untolzii” vor încinge celularele, tabletele si alte deviceuri. Și într-un festival așa mare se întâmplă să ai nevoie de accesorii sau pur și simplu de o baterie bună cum e PowerCore 10050 miliamperi de la Anker.

Așa că siteul Clujulcultural.ro vă recomandă bateria pentru mobile pe care o utilizează reporterii siteului.

incarca-ti bateria telefonului la Untold cu Anker PoweCore 10050 de la http://eastcom.ro/

 

Nu trebuie decât să comandați AICI 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.