Brian Johnson, Cliff Williams and Phil Rudd au revenit oficial în AC/DC. Legendara trupă australiană de hard rock a lansat astăzi singleul „Shot In The Dark”, primul single de pe mult așteptatul album de revenire al trupei, „Power Up”, care va apărea pe 13 noiembrie 2020.

Componența AC/DC este în prezent  Brian Johnson (voce), Phil Rudd (tobe), Cliff Williams (bas), Angus Young (chitară) și Stevie Young (chitară). Este componența din 1976, cu excepția chitaristului Malcolm Young, decedat, înlocuit în 2014 cu vărul său Stevie Young. Acesta apare pe albumul ”Rock or Bust”, lansat în 2014.

 „Titlul este un pic obraznic pentru că tuturor ne place un un pic de alcool [noaptea] sau câteva fotografii în întuneric. M-am bucurat foarte mult când casa de discuri a auzit [că] au simțit că este o piesă foarte puternică și ar trebui să fie prima pe care o aud oamenii”, a spus Angus Young revistei americane Rolling Stone într-un interviu exclusiv.

Mai multe  AICI

„Power Up” a fost înregistrat  în august și septembrie 2018 la studiourile Warehouse din Vancouver, Canada, alături de producătorul Brendan O’Brien, care a lucrat cu trupa și pentru „Black Ice” din 2008 și „Rock Or Bust” din 2014.

AC/DC s-au format în 1973, Australia, din emigranți scoțieni și au devenit una din cele mai mari trupe de hardrock din istorie cu sute de milioane de albume vîndute. Trupa a intrat demult în mainstream, cu hituri ca Highway to hell, Back in Black, Thundestruck sau RocknRoll Train.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.