10 ianuarie 2014

S-au pus vânzare biletele pentru spectacolul Lord of the Dance!

By In Actualitate, Spectacol

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Biletele pentru acest spectacol s-au pus deja în vânzare și variază între 100 și 350 de lei, în funcție de locul ales. Așadar, pentru a avea acces și pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 și 350 de lei. Cei interesați pot să își achiziționeze biletele de la standul din Iulius Mall, de la standul din hipermarketul Cora, din magazinele Germanos și InMedio, dar și de la  Poșta Română. De asemenea, biletele pot fi comandate și online de pe următoarele site-uri: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro și www.myticket.ro. Mai multe detalii despre prețuri, poziționarea în sală și locațiile de vânzare sunt disponibile pe: http://timaf.com/lord-of-the-dance-din-nou-la-cluj-napoca/.

Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un show de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

În prezent, spectacolul oferă senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu o combinație excepțională de dans, muzică, lumini și elemente pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Cei interesați de acest eveniment sunt invitați să acceseze site-ul www.timaf.com sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MusicArtFest, de unde pot afla cele mai recente informații referitoare la spectacolul creat de Michael Flatley, un spectacol de excepție ce va umple din nou scena culturii clujene pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.