25 noiembrie 2015

Româncă plecată în Myanmar, lansează o carte despre viaţa pe exoticul tărâm

By In Carte

Fundaţia CulturalăCarpatica organizează pe 26 noiembrie, de la ora 18, la Galeria “Casa Artelor”, lansarea de carte “Sentimente amestecate – Primul meu an în Myanmar”, un volum cuceritor, scris de Cristina Maria Chiorean.

 

Lansare-carte-Sentimente-amestecate
Cei prezenţi o vor putea asculta pe autoare vorbind despre experienţa ei în Myanmar, ţara în care trăieşte de peste un an de zile împreună cu soţul ei, şi de asemenea pot gusta o ceaşcă de ceai de iasomie din Myanmar. Organizatorii pun la cale şi o tombolă cu produse în această ţară.

 

Dacă totuşi fi început scriu, nu îmi închipuiam fi putut poveşti despre altceva decât despre perioada petrecută în Myanmar, ţară în care urma  ne mutăm pentru următorii ani. Însă în acel moment nu ştiam cum va decurge acomodarea într-o ţară în dezvoltare care s-a aflat, pentru o perioadă lungă, într-o izolare completă. Cartea nu este un ghid turistic pe care îl cumperi înainte de a vizită ţara. Ideea a fost selectez anumite articole de pe blogul personal, le îmbogăţesc cu impresii şi scurte întâmplări, care, alături de fotografii, prezinte cititorului o parte din trăsăturile unice ale ţării. Nu a fost deloc uşor găsesc un titlu sugestiv, probabil pentru nu îmi este uşor redau în cuvinte toate întâmplările, oamenii, locurile şi tradiţiile ce au alcătuit experienţă noastră în această ţară. Astfel, închei anul cu sentimente amestecate…”.

Mai multe în carte!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.