19 decembrie 2013

UPDATE. Revine Peninsula la Târgu Mureş?

By In Actualitate, Cooltura

UPDATE 3. Bodor Laszlo, directorul general al festivalului Peninsula a declarat pentru clujulcultural. ro că:  “am aflat de la presă de anunţul de la Mureş! Sunt surprins, nu ştiu nimic, nu am fost contactat de nimeni. Nu ştiu ce se întâmplă, ce e în spatele acestor declaraţii oficiale de la Mureş, Noi aici, la Cluj, suntem în grafic, am început organizarea Peninsula 2014. Vom reveni cu o poziţie oficială”.

Precizăm că organizatorii de la Peninsula au semnat un memorandum pe trei ani cu Primăria Cluj privind susţinerea financiară a festivalului. Prima ediţie, din luna august a acestui an,  a fost una controversată. Media a vorbit de un eşec financiar al festivalului, dar o poziţie clară pe această temă încă nu a fost prezentată de organizatorii festivalului.

………………………………………………………………………..

UPDATE 2. Cotidianul http://www.zi-de-zi.ro Mureş anunţă reîntoarcerea festivalului Peninsula la Târgu Mureş!

…………………………………………………………………………………………

Siteul maghiar vasarhely.ro (Târgu Mureş.ro în traducere) anunţă că organizatorii Peninsula s-au hotărât să revină cu festivalul la Mureş. Anunţul a fost făcut, conform siteului citat, de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, şi Kelemen Márton, liderul consilierilor judeţeni ai UDMR.

Negocierile CJ Mureş cu organizatorii festivalului au fi durat şapte luni.

Vom reveni cu poziţia oficială a acestora.

Articolul poate fi citit în limba maghiară, aici!

2 Comments
  1. […] Peninsula Cluj 2013. Cei doi au intrat în conflict la finalul lui 2013, cand Szepessy a anunţat revenirea la Târgu Mureş a Peninsulei si expirarea contracului de management cu Bodor Laszlo. Bodor a […]

    Reply
  2. […] Pozitia organizatorilor este de surprindere totala, acestia declarand ca nu stiu nimic de o asemenea decizie, ba mai mult, s-a inceput deja organizarea editiei 2014 la Cluj-Napoca! Redam materialul integral preluat de pe clujulcultural.ro. […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.