24 octombrie 2015

Retro Party electrizant la Polivalentă! Negativul lui La Bouche, oprit pe celebra Be my lover!

By In Actualitate, Cooltura

6000 de clujeni, după estimarea forţelor de ordine, 8000 după cea a organizatorilor celui mai mare Retro Party din România au participat, vineri noaptea, 23 octombrie 2015, la un show de zile mari.

Eveninmentul a însemna showul a 4 artişti care au făcut istorie în stilul dance şi disco al anilor 90: Down Low, Captain Jack, La Bouche şi Lou Bega.

Doi DJ renumiţi au încălzit publicul între concerte cu hituri din anii 90, public care a umplut Polivalenta şi a făcut o atmosferă de senzaţie. â

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Down Low, autorii hiturilor  Johnny B, Murdered sau Potion.

Down LowDupă aceştia a venit rândul unui show foarte gustat, susţinut de celebrul Captain Jack însoţit de o cântăreaţă sexy, cu o voce trăznet. Cele maicunoscute hituri ale acestuia sunt IKO IKO, Soldier Soldier, Togheter and Forever si altele.

CATAOIN KACJ SI GAGICA bunaShowul La Bouche a fost extrem de aşteptat şi nu a dezamăgit. Un singur incident neplăcut a fost, în momentul când negativul voluptoasei La Bouche s-a oprit pe celebra piesă Be my lover! Momentul poate fi vizionat AICI

La Bouche Buun

La Bouche in action-(c) clujulcultural.ro

Seara a fost încheiată de un alt show electrizant, al lui Lou Bega, însoţit de două dansatoare frumoase, una exotică. Bega a cântat marile sale hituri, Mambo No 5, The Trumphet, I GOT A GIRL BOyfrend.

lOU bGEA bunPublicul a mai stat şi a dansat încă două ore. Showul s-a încheiat târziu în noapte, spre dimineaţă, la ora 05.00.

Retro Party este un eveniment marca Transilvania Music Event, asociaţie condusă de Iancu Şerbănescu. Evenimentul a fost sprijinit de Primăria Cluj-Napoca şi Consiliul local Cluj-Napoca şi se află la a doua ediţie.

2 Comments
  1. […] Cum i s-a oprit negativul artistei La Bouche la Retro Party Cluj […]

    Reply
  2. […] Cum i s-a oprit negativul artistei La Bouche la Retro Party Cluj […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.