Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, vine la Cluj pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, Un strop de eternitate, apărută recent la editura Curtea Veche, 29 mai 2018, ora 18:30, la librăria Cărturești, Iulius Mall.

Intrarea este liberă.
 
Valeria Salomé, consultant si formator în relatii umane, soția scriitorului si autoarea prefatei prezentului volum va prezenta „Un strop de eternitate” publicului clujean, iar Jacques Salomé va oferi autografe doritorilor. Gazda evenimentului va fi Geta Ungurean, event planner și antreprenor de succes, iar invitat special va fi Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii.

Scrisă cu „savoir” si cu „saveur”, cartea pare construită pe o dinamică a înălțării: de la o sinteză a principalelor teme și metode din cariera psihosociologului, trece prin autobiografie și se sfârșește într-o scriitură distilată, rarefiată, pură.

Ce găsim în noua carte a lui Jacques Salomé?

Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.

„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit: „Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășuiască un <<strop de eternitate>>.(…) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.