10 septembrie 2015

Regii metalului, americanii de la MANOWAR, concert la Cluj în februarie 2016!

By In Cooltura, Esenţial

Celebra trupă americană de heavy metal MANOWAR a anunţat pe pagina oficială de Facebook că va susţine un concert la Cluj în 2016.â

Organizatorul este firma bucureşteană Project Events, care i-a mai adus pe Manowar în România, la OST FEST, la Romexpo.

Trupa va concerta la Sala Polivalentă pe 19 februarie, apoi la Bucureşti, la Romexpo, pe 21 februarie 2016.

MANOWAR

Concertele fac parte din turneul mondial Gods And Kings World Tour 2016

“Aceste două concerte nu înseamnă doar întoarcerea triumfătoare a lui Manowar în România, ci şi primul concert în oraşul Cluj-Napoca, cunoscut mai bine ca şi Cluj, situat în vestul ţării, în regiunea istorică Transilvania. Armata fanilor Manowar se măreşte!”, a scris bassitul Joey DeMaio.

“Eu personal am fost în Transilvania de mai multe ori şi la Cluj de câteva ori. Puteţi fii siguri că aceste concerte vor fi speciale,  nu doar pentru fani dar şi pentru noi”, a mai scris  muzicianul.


Manowar a concertat de două ori în România,ultima oară la Bucureşti, la Romexpo, acum trei ani, la OST FEST!

Clujulcultural.ro a aflat că liderul trupei, care e şi managerul ei, bassistul Joey DeMaio, a vizitat Clujul şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai primăriei în luna mai a anului 2014, acesta fiind interesat de un concert open – air. De Maio a discutat cu consilierul viceprimarului Anna Horvath, cu fostul jurnalist Kiniszi Zoltan, mare amator de heavy metal, acum devenit director adjunct al Polivalentei. Acesta şi un alt jurnalist maghiar au insistat la De MAIO să vină să ţină acest concert iar în cele din urmă acesta va avea loc! Intenţia lui Kiniszi a fost de a organiza acest concert în cadrul unui evennimet intitulat Le Grand Picnic, pe Valea Gârbăului, dar acesta nu s-a mai ţinut. Le Grand Picnic ar fi trebuit organizat de echipa care a adus la Cluj Peninsula dar iniţiativa nu a mai avut loc.

MANOWAR este un nume de referinţă a domeniului power metal, cu albume celebre ca Fighting the World sau Triumph of Steel!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.