Târgul Internaţional “Gaudeamus”. Carte de Învăţătură 2013 a debutat astăzi la Complexul Romexpo din Capitală. Ediţia cu numărul 20 este extrem de atractivă. Sute de edituri, de toate mărimile, participă la acest important târg. Clujul e prezent cu un puternic stand editorial format din editurile Eikon, Argonaut, Casa Cărţii de Ştiinţă şi Limes. Alte câteva edituri, Ecou Transilvan, Tact, CA Publishing au standuri separate. Toate editurile clujene au lansări importante de carte şi, mai ales, reduceri mari de preţuri la orice titlu. Reducerile ajung şi la 35 la sută. Majoritatea editurilor prezente acordă reduceri semnificative la titlurile puse la vânzare!

Ca de obicei la acest târg standurile marilor edituri bucureştene sunt atractive ca design şi prezentare…comercială: Humanitas, Niculescu, Curtea Veche, Publica, Adevărul, Litera, Vremea, Herald, Rao au standuri care pot să fie prezentate la orice târg de carte din Europa.

Romexpo 2
Standul editurilor clujene la Gaudeamus 2013

În total astăzi sunt peste 40 de lansări de carte, mese rotunde, proiecţii, dezbateri pe cele mai diverse teme editoriale.

Romeo Couţi îl lansează pe Marga, Mihai Goţiu lansează “Afacerea Roşia Montană” !

Dintre cărţile interesante care se lansează, www.clujulcultural.ro, singura instituţie media clujeană prezentă la acest important târg de carte, care dă ora exactă în piaţa editorială, menţionează volumele: “Regele Mihai-album istoric” (ed. Litera), “Lev Troţki. O viaţă de revoluţionar” (Ed. Eikon-Rao), “Istoria cu becul în ochi” de Florian Bichir (Ed. Rao), “Nişte poezii” de Traian Furnea (Eikon), “Istoria antisemitismului din România. Pogromurile de la Dorohoi, Bucureşti şi Iaşi”, de Teşu Solomovici, “Poetul merge mai departe. Eseuri despre iubire” de Flaviu Predescu (Ed. Eikon), “Interviuri cu Andrei Marga” de Romeo Couţi, (Ed. Ecou Transilvan) “Corupţie şi păcat” de Papa Francisc, “Istoria Mişcării Legionare după Corneliu Zelea Codreanu” (Ed. Vremea), “Afacerea Roşia Montantă” de Mihai Goţiu (Ed. Tact) şi multe altele.

De asemenea sunt prezente firme care comercializează DVD-uri cu filme şi cu muzică, cu reduceri semnificative

Vom reveni cu amănunte.

Corespondenţă de la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.