26 noiembrie 2020

Rareș Sângeorzan este noul director interimar la Filarmonică. ”Starostele” Cătălin Nistor s-a retras

By In Muzica, Spectacol

Filarmonica de Stat Transilvania va avea un nou manager interimar, până la organizarea concursului. 

 În această dimineață a fost înregistrată la Consiliul Județean Cluj solicitarea de încetare a raporturilor de muncă de către Cătălin Nistor, numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în data de 20.10.2020, până la ocuparea postului prin concurs.

Motivele invocate: ”La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituției. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condițiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect și îi apreciez pe acești colegi iar colaborarea mea cu dânșii a adus o contribuție solidă în ceea ce privește experiența mea profesională ca artist”.

Solicitarea a fost aprobată începând cu data de  26.11.2020.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, l-a nominalizat, în cursul zilei de azi, pe Rareș Sângeorzan, de altfel propus de sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania.

Rareș Sângeorzan

Cântă în Orchestra Filarmonicii la fagot și într-un cvintet de suflători – ”Duende”. Lider de sindicat. Președinte al Societății Filarmonica Transilvania, partener oficial în organizarea Festivalului Internațional “Toamna Muzicală Clujeană”, începând cu anul 2016.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!