În 6 august 2016, Clujulcultural.ro anunța apariția unui radio de nișă, online, o întreprindere de media extrem de curajoasă pentru vremurile acestea, RadioClassicOne.ro, un radio dedicat muzicii simfonice și muzicii de film.
Jurnaliştii de radio Sergiu Alex şi Cristian Ivaneş au lansat deci singurul radio din judeţ care difuzează muzică clasică, de operă, new age şi de film, şi singurul din România care a lansat un canal de muzică exclusiv de fim, coloane sonore din filme.
 
„Ce puteţi auzi la acest radio e crema cremelor în materie de muzică. De ce am ales să lansez acest radio? Pentru că suntem invadaţi de dejecţii auditive. Aici puteţi să vă faceţi baricada dumneavoastră, să nu vă mai deranjeze nimeni în intimitate, să nu vă agreseze. Am făcut-o cu dragoste de muzică. Şi emisiunea Incursiuni de meloman de la Radio Cluj va migra aici” a spus Sergiu Alex la lansare. Acesta este un realizator renumit care şi-a dedicat întreaga viaţă radioului, muzicii, educaţiei muzicale şi a riscat în comunism enorm cu emisiunea Top 10 de la Radio Cluj apoi cu audiţii audio- video la Casa Municipală de Cultură prin care a educat generaţii .
 
„E simplu, suntem 24 din 24 cu voi, sprijinim calitatea, Am muncit enorm la acest radio, am adus sculele din America unde mi-am lăsat hainele. Intraţi pe net şi accesaţi radioul, e simplu de tot. O facem pentru cultură, din respect faţă de muzica bună,  faţă de valoare. Suntem unici în Cluj. Ce ascultaţi aici nu puteţi asculta în altă parte. E un mix unic la care am muncit enorm, Avem şi site, puteţi citit acolo ştiri, articole, interviuri. Avem şi parteneri serioşi, Opera Română şi alte instituţii. Vom îmbunătăţi permanent radioul, muzica, tot”, anunța și Cristi Ivaneș la lansare.
Datorită unor probleme ce țin de domeniul mărcilor, fondatorii au decis să rebranduiască din  2017 radioul, cu numele Radio Domeldo. 
 
“Rămânem în esență același, adică: doua canale concomitente 1. Radio Domeldo Live: muzica simfonica, opera, new age, muzica electronică si jazz. 2. Radio Domeldo Movie– primul radio de coloane sonore din Romania, 24 de ore de soundtracks. De unde noua denumire de Domeldo? O melodie între doua note DO, adică http://radiodomeldo.ro/ “, explică jurnalistul Cristian Ivaneș.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.