Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează, în perioada 17-19 mai 2018, prima conferință „Society for the Study of Emerging Adulthood (SSEA)” desfășurată în afara Statelor Unite ale Americii.

Conferința care va reuni peste 140 de participanți din 31 de țări, de pe 6 continente, va avea ca temă „Self and Identity in Emerging Adulthood”.

„Într-o lume într-o continuă schimbare, în care societatea le cere tinerilor să se definească pe planuri multiple, studiul identității este vital. Profesori de renume, cercetători, clinicieni, practicieni și studenți din toată lumea se vor reuni la UBB pentru a discuta cele mai recente cercetări din domeniu.”, au precizat organizatorii conferinței.


Evenimentul este prezidat de lect. dr. Oana Negru-Subțirică – Universitatea Babeș-Bolyai și lect. dr. Elisabetta Crocetti – Universitatea din Bologna.

Pentru mai multe informații despre eveniment vă invităm să accesați pagina web a evenimentului: http://www.ssea.org/conference/identity/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.