12 august 2017

Proiectul Vamos a la playa al Urbannect a umplut până la refuz Plaja Grigorescu. Concert acustic Luna Amară de succes

By In Cooltura, Special

Sute de clujeni au umplut până la refuz plaja din Grigorescu la concertul live acustic al trupei de rock alternativ Luna Amară, trupă a cărui lider e artistul Mihnea Blidariu, cunoscut și ca un important activist civic.

 

Foto Clujulcultural.ro

Concertul a avut loc în cadrul proiectului Vamos a la playa derulat de Asociația Urbannect condusă de arhitectul Dan Clinci. Urbannect se află ascensiune pe piața ONG-urilor locale care fac diverse proiecte sociale și culturale după inaugurarea cu mare succes e spațiului H33, fost depozit al companiei clujene Prodvinalco, pe strada Horea nr.33.

H33, noua casă pentru artiștii clujeni. Doar trei zile

 

Acum Urbannect s-a asociat cu Centrul Cultural Clujean, fosta asociație cluj- capitală culturală 2021, în cadrul evenimentulului Someș Sunt Riveran, aflat la a doua ediție.

Citiți mai jos toate detaliile si PROGRAMUL COMPLET al evenimentelor:

Trei zile în care râul care trece prin Cluj devine punct de atracție în cadrul Someș Sunt Riveran #2

 

Revenind la inițiativă intitulată Vamos a la playa și concertul rockerilor de la Luna Amară să spunem că atmosfera a fost extraordinară. Concertul a ținut de la 20.00 la 22.30. Publicul a stat pe iarbă, a savurat o bere  la pahar, rece, la 7 lei, un hot dog la 8 lei, o felie de pizza la 7 lei sau o piadină mare la 20 de lei.

Atmosfera a fost liniștită, s-a cântat, s-a aplaudat, a fost foarte frumos.

Cei de la Urbannect au amenajat plaja cu piscine pentru copii, cu o superbă tiroliană peste Someș, luminată, cu un bar pe plajă, cu scaune si fotolii din paleți, cu scenă pentru concerte. 

Tiroliana Urbannect. Foto Clujulcultural.ro

 

Clujulcultural.ro vă oferă o filmare de la plaja Grigorescu din cadrul inițiativei Vamos a la playa:

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.