Inițiativa propusă de câțiva tineri de a folosi Gara Mică pentru diverse evenimente culturale s-a clasat pe locul al doilea.

Proiectul de bugetare participativă Com’On Cluj-Napoca a fost o strigare pentru tineri cu idei să vină cu propuneri prin care să ajute la dezvoltarea orașului. ClujulCultural.ro a discutat despre un proiect inedit, și anume, Gara Mică folosită ca un spațiu destinat evenimentelor culturale.

În urma finalizării perioadei de votare, dintre 161 de echipe înscrise,  acest proiect s-a clasat pe locul al doilea, cu 791 de voturi, locul întâi fiind ocupat de grupul Musai-Muszáj care doresc să promoveze multiculturalitatea pe spațiile publicitare ale Primăriei și ale Companiei de Transport Public. Proiectul câștigător a avut aproape dublul voturilor pe care le-a avut proiectul Gara Mică, arătând astfel empatizarea clujenilor în ceea ce privește multiculturalitatea din Orașul Comoară.

Proiectul ”Com’On Cluj-Napoca ‘16” a fost lansat cu titlul de Proces Participativ de Tineret. ”Numele COM’ON dorește să transmită spiritul acestui proiect, faptul că este un proiect al întregii comunități, dar conține și un îndemn des folosit în limba engleză, un fel de HAIDE, care îndeamnă la participare, de aceea ediția din acest an a fost lansată sub sloganul SHARE IT FORWARD”, explică inițiatorii.

3333333333333333333333rwesrwe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.