Organizatorii au comunicat programul și regulile de acces la concertul trupei nord-americane de progressive metal Dream Theater de pe  Cluj Arena, din 19 mai, Americanii sunt în turneul aniversar la 25 de ani de la “Images and Words”, albumul devenit clasic.

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat show rock al primăverii. Dream Theater aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, “Images and Words”. Este o șansă unică pentru fanii din România să asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care și-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

  • Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
  • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie. â
  • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.
  • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
  • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

 

 

Programul concertului Dream Theater  – Cluj-Napoca, 19 mai

  • 18:00- 18:30 – Accesul posesorilor de bilete Platinum Dream Ticket
  • 18:30 – Accesul pentru categoriile Golden Dream Tickets și acces general
  • 20:00 – Concertul Dream Theater

Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș,  poarta 4 (din Splaiul Independenței), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5. Mijloace de transport: Tramvaiele 101 și 102 – stația Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.