10 august 2016

Probleme la gazonul de la Cluj Arena. Organizatorii UNTOLD dau asigurări ca acesta va fi refăcut

By In Actualitate, Clio

Cotidianul Ziaudecj.ro a scris în exclusivitatea că gazonul de la Cluj Arena a fost stricat în urma acestui mega eveniment care a fost UNTOLD.

Luni, terenul a fost decopertat. El fusese acoperit cu o suprafaţă de plastic numită portafloor. Suporturile acestei suprafeţe au lăsat urme adânci în ceea ce ar trebui să fie terenul de joc.

TEREN

Terenul de pe Cluj Arena arata oribil dupa Untold=foto Ziuadecj.ro

Costurile cu refacerea se ridică la 10.000 de euro iar o eventuală înlocuire totală la 200.000 euro!

Ieri, organizatorii Untold au revenit cu un comunicat pe temă:

Cu privire la materialele apărute în presă, referitoare la refacerea gazonului de pe stadionul Cluj Arena, vă informăm că anul trecut situaţia acestuia după eveniment a fost una similară, dar cu toate acestea s-a refăcut în proporţie de sută la sută, în mai bine de două săptămâni. Şi în acest an se vor face lucrări complexe, va fi tratat corespunzător, iar unde situaţia o va cere, va fi înlocuit. Portaflorul care a acoperit suprafața gazonului a fost ridicat luni dimineața, începând cu ora 7.00, la mai puțin de două ore după finalizarea evenimentului. Imediat după, o echipă formată din 20 de specialiști au aspirat gazonul cu aspiratoare speciale pentru a înlătura toate deșeurile, iar mai apoi s-a aplicat un tratament care distruge bacteriile de pe suprafața gazonului, rămase după eveniment. Următorul pas este acela de supraînsămânțare. La final se va aplica un îngrășământ special pentru gazon și în următoarele două săptămâni va fi irigat continuu pentru a ajunge la forma inițială.Am primit asigurări din partea tuturor părților implicate în refacerea gazonului, că acesta va arăta foarte bine până la următorul meci. Le transmitem suporterilor echipei naţionale de fotbal a României să fie liniștiți, deoarece gazonul va fi refăcut complet până la meciul cu Muntenegru.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.