În seara de vineri, 3 iunie,  a avut loc petrecerea de promovare a evenimentului “We Love Retro”, care va avea loc în data de 16 și 17 iunie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, petrecerea fiind marcată de două premiere:

primul retro party într-un tramvai din Romania
– primul party într-un tramvai nou, Swing

Evenimentul a strâns peste 200 de persoane, de toate vârstele, de la copii la seniori, participanții dansând întreaga călătorie pe cea mai frumoasă muzică a anilor ’80 si ’90. Retro-tramvaiul putea fi “găsit” în oricare din stațiile liniei 101, în intervalul orar 20:00 – 23:00, intrarea făcându-se pe baza biletului sau abonamentului CTP. Un scop secundar al acestui eveniment este susținerea mersului cu mijloacele de transport în comun în detrimentul transportului cu mașina. Retro-party-ul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și CTP.

IMG_7646

We Love Retro aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să vadă  artiști precum Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoc.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.

IMG_7611

IMG_7656

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.