31 octombrie 2013

Prima campanie de crowdfunding pentru un spectacol de teatru independent din România.

By In Actualitate, Spectacol

Compania independentă de teatru și film, Create.Act.Enjoy lansează prima campanie de crowdfunding pentru un spectacol de teatru independent din România,  în perioada 25.10.2013 – 24.11.2013.

Spectacolul pe care vrem să îl facem a fost înscris pentru finanţare pe platforma de crowdfunding Crestem Idei. Sperăm să reuşim să adunăm 6 000 de lei, sumă care reprezintă costurile de producţie ale spectacolului nostru, până în 25 noiembrie. Pentru fiecare sumă donată, susţinătorii vor primi aşa-numitele recompense care constau în invitaţii la premieră, DVD-uri cu spectacolul, desene sau poezii personalizate, ocazia de a asista la o repetiție sau posibilitatea de a-ţi alege unul dintre personajele fără nume și de a-l face al tău”, explică Diana Buluga pentru siteul iest.ro

Spectacolul Lost in Transition este cea mai nouă producție Create.Act.Enjoy, care se încadrează în sfera teatrului-dans, iar la ora actuală se află în stadiul de proiect. Prin intermediul acestei producţii, se aduc în discuţie teme precum: tranziţia, schimbul cultural, limitele sociale, diversitatea, tranformarea. Spectacolul porneşte de la ideea că societatea de astăzi se află într-un moment de răscruce: între comoditate şi acţiune, între stagnare şi reacţie, între rutină şi inovaţie. Pentru a spune povestea, am ales ca spaţiu fictiv, cadrul neutru al unui aeroport. În acest No Man’s Land tranzitoriu, poveştile călătorilor de pretutindeni se întrepătrund pentru o scurtă perioadă de timp, iar diferenţele şi asemănările dintre ei sunt extrem de vizibile.

Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru şi film care a luat naştere în anul 2011 la Cluj-Napoca, fiind înfiinţată de cinci absolvenţi ai Facultăţii de Teatru şi Televiziune. Până în acest moment, producţiile de teatru şi film ale Create.Act.Enjoy au fost reprezentate la festivaluri internaţionale şi naţionale de profil, precum: International Theatre Festival of Kerala (India, 2013), International Theatre Festival „Faces Without Masks” (Macedonia, 2013), Cannes International Film Festival, Abu Dhabi Film Festival, Sibiu Fringe Festival, Festivalul Naţional de Teatru Independent Bucureşti.

 

Mai multe informaţii despre activităţile companiei Create.Act.Enjoy:

www.createactenjoy.com

www.facebook.com/Create.Act.Enjoy

Mai multe informaţii despre prima campanie de crowdfunding Create.Act.Enjoy:

http://crestemidei.ro/en/lost

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.