Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus  Photo Romania Festival, care are loc la Cluj,  în topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Festivalul se află în acest an la ediţia cu numărul patru, reunind la fiecare ediţie artişti foto din 20 de ţări, şi peste 70.000 de amatori de foto:

“Din acest an, festivalul si-a facut loc in agenda unuia din cele mai importante ziare britanice, The Telegraph. Photo Romania Festival se afla, astfel, in lista “International Photography Festival Round-up (Agenda festivalurilor internationale de fotografie)”, alaturi de nume precum New York Photo Festival (SUA), Fotografia Europea (Italia), Nordic Light Festival (Norvegia), Head On Photo Festival (Australia), Photo Espana (Spania), Recontres d’Arles (Franta), Unseen Photo Fair (Olanda) si multe altele”, au precizat reprezentanţii Agenţiei Fapte,  organizatorii festivalului.

Photo Romania Festival 2014 va avea loc între 16 şi 25 mai 2014 şi este anunţată drept „cea mai spectaculoasă de până acum”.

„Pe langa cele 40 de expoziţii naţionale şi internaţionale care vor fi prezentate la Cluj-Napoca în cadrul festivalului, în luna mai dorim lansarea celei mai mari Academii de Fotografie din Romania, care consta in workshop-uri dedicate atat amatorilor, cat si profesionistilor, sustinute de fotografi renumiti din tara si din strainatate” spun cei de la Fapte citati de ZiardeCluj.ro Photo Romania Festival nu inseamna doar foto ci si concerte, aducerea la Cluj a unei artist de renume internaţional si diferite evenimente conexe fotografiatului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.