9 octombrie 2013

Premiu de 3000 de dolari la Gala finală TiMAF

By In Actualitate, Spectacol

Organizatorii Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania TiMAF anunță Gala de Premiere care marchează finalul celei de a treia ediții a festivalului. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților, duminică,  13 octombrie 2013,  începând cu ora 19:00 fiind urmat de un AfterParty la Euphoria Music Hall.

După 17 zile în care s-au desfășurat peste 50 de evenimente, Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania trage linia de final și își desemnează câștigătorul marelui premiu de 3000$. Evenimentul va fi găzduit în acest an de către cunoscutul jurnalist Robert Turcescu. Acesta va concerta alături de trupa Casa Presei din care face parte.
Gala de premiere va prezenta publicului cele mai importante momente din cadrul celei de a treia ediții de cultură și artă și îi va aduce pe cei mai talentați concurenți selectați în urma concursurilor TiMAF. În urma competiției finale, cel mai bun moment artistic va primi marele cec în valoare de 3000$. După acest eveniment, publicul va fi așteptat la un after-party alături de Robert Turcescu&Trupa Casa Presei la Euphoria Music Hall începând cu ora 22:00.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură. Urmând tradiția anului trecut, publicul are șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor 10 arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, componenta competițională și cea educațională.
Până acum Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania s-a bucurat de un real succes prin intermediul unor evenimente precum: Edvin Marton- The 3 million dollar violin show, TiMAF Open Air, Workshop de tango argentinian, Dance Evolution Show cu Baletul Edi Stancu, Land Art, Atelier de scriere de poezie, Turnir al cenaclurilor clujene etc. Viitoarea capitală a tineretului va fi în continuare gazda unor evenimente menite să educe publicul și nu în ultimul rând să îl implice pe acesta în activități diverse în perioada 27 Septembrie-13 Octombrie.

Detalii despre programul festivalului pe www.timaf.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MusicArtFest.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.