V-ați întrebat vreodată cum se nasc marile capodopere ale literaturii, care ne fac să visăm, indiferent de vârstă sau de istorie? 20K LEGHE SUB MĂRI este o aventură în laboratorul de creație al lui Jules Verne, așa cum ni-l imaginăm noi, cei din secolul XXI. Vom călători peste mări și țări împreună cu îndrăgitele personaje verniene, care se vor (re)inventa sub ochii noștri. Îmbinând curentul steampunk cu noile tehnologii, spectacolul se dorește a fi o transpunere experiențială a universului vernian, dedicat cu precădere publicului adolescent, dar și generațiilor adulte. Una din principalele motivații pentru realizarea acestui proiect este promovarea lecturii, atât ca mijloc de petrecere a timpului liber, cât și ca principal factor de dezvoltare a imaginației. În contextul în care piața de carte din România este dintre cele mai mici din UE, acest eveniment care îmbină teatrul, artele vizuale și lectura cu new media este mai mult decât binevenit.

Cine este Magic Puppet?

Asociația Magic Puppet este o organizație non­profit care are ca prim scop promovarea artei păpușeriei și a magiei scenice, folosind multiple mijloace de comunicare și implementarea, dezvoltarea și derularea unor proiecte / programe / activităţi comunitare, locale, regionale, euro­ regionale, menite să susţină dezvoltarea artistică, socială, culturală, educativă şi instructivă. Asociația Magic Puppet este singura asociație culturală din Cluj ce produce spectacole 100% interactive.

Pentru mai multe informații legate de acest proiect în lucru, dar și despre alte evenimente organizate de Magic Puppet, puteți accesa pagina oficială de Facebook, la link: https://www.facebook.com/puppetmagic.

PREMIERA: Vineri, 15 octombrie, ora 20.

Teatrul Magic Puppet, Bd. Eroilor, 16, Cluj-Napoca.

Regie: Adina Lazăr. Regie păpuși: Delia Gavlițchi. Adaptare de: Alexandra Felseghi. Scenografia : Florin Suciu. Asistent scenografie: Vlad Mureșan. Muzica: Paul Tonca. Grafica: Paul Mureșan. Lumini: Bogdan Gontineac. Distribuție: Andreea Ajtai, Dragoș Lupău, Oana Nemeș, Silviu Ruști, Florin Suciu, Oana Tămaș. O producție Magic Puppet 2021. Proiect cofinanțat de AFCN.

ATENȚIE:

Datorită restricțiilor accesul este permis la spectacol doar persoanelor care prezintă certificat verde de vaccinare. Locuri limitate! Accesul la acest spectacol se face pe baza de rezervare, strict în limita locurilor disponibile. Spectacolul are loc în interior cu respectarea regulilor de prevenție împotriva SARS-COV 2. Pentru a rezerva un bilet e nevoie de completarea acestui chestionar: https://www.surveymonkey.com/r/SSL2P35. Confirmarea participării se va face pe mail sau telefonic cu cel mult 24 ore înainte de începerea evenimentului.

‘Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.