1 octombrie 2015

Premieră în jazz la Cluj: concertul aniversar #SINATRA100 Sold-out! Se organizează un al doilea show

By In Actualitate, Muzica

 

Premieră în jazz la Cluj:  concertul aniversar #SINATRA100 Sold-out! Se organizează un al doilea show, anunţă organizatorii de la Asociaţia Transylvania Community.

Precizăm că spectacolele nu au beneficiat de sprijinul financiar al Primăriei Cluj-Napoca.

Concertul de jazz dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra din 8 decembrie, a fost primit cu mare entuziasm de clujeni, biletele generale fiind epuizate complet după doar o lună de la punerea lor în vânzare.

Organizatorii consideră că premiera înregistrată în vânzări se datorează, în primul rând, legendarului Sinatra și moștenirii sale muzicale și culturale, în mod evident, apreciate de clujeni. Mai mult, jazzul a devenit o componentă importantă din ADN-ul cultural al orașului, drept dovadă stau numeroasele evenimente dedicate acestui gen muzical în ultimii ani, iar un concert în care inegalabilul Sinatra este omagiat, este de neratat.

Sinatra100_show2

Având în vedere rapiditatea cu care s-au vândut biletele și faptul că există în continuare cerere pentru participarea la aniversarea lui #SINATRA100, organizatorii anunță că un al doilea concert va avea loc în aceeași zi, 8 decembrie de la ora 18.00. Biletele pentru al doilea concert sunt disponibile în rețeaua biletmaster.ro la prețul promoțional de 50 lei pentru orice bilet.

“Ne bucură faptul că publicul clujean este excepţional de receptiv și că a răspuns pozitiv invitației de a scrie încă o pagină din istoria lumii lui Frank – în care noi trăim. Aşteptăm cu nerăbdare ziua jubiliară de 8 decembrie în care vom fi cu toţii împreună pentru a ne încărca cu energia muzicii lui, urându-i un <<la mulţi ani>> complet unic prin prisma faptului că putem să facem acest lucru doar o dată la 100 de ani, Frank fiind unul din acei puţini oameni care au lăsat moştenire întregii umanităţi ceva ce este mai presus decât viaţă, talentul lui dăinuind dincolo de timp şi spaţiu. Astăzi, datorită tehnologiei, muzica lui este ascultată şi apreciată în toate colţurile lumii mai mult ca niciodată”, spune Tudor Vesa, Manager Jazz Day.

Concertul aniversar #SINATRA100 îi are ca invitați pe entertainer-ul Gabriel Farkas & Band și orchestra clujeană Gaio Big Band.

#SINATRA100 e conceptul ediției a doua a Christmas Jazz Day, ediție dedicată în totalitate maestrului Sinatra, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor, un adevărat icon al epocii sale! “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Jingle Bells”, dar și “New York, New York”, “My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite la Cluj într-un concert excentric de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, în 8 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.