21 august 2017

Premieră europeană. Primul Rooftop maraton de stand-up comedy pe parkingul primăriei Cluj

By In Cooltura, Esenţial

UPDATE

Organizatorii anunță că rooftoop s-a mutat la Casa de Cultură a Studenților.


Premieră europeană, în 24 August la Cluj-Napoca: are loc primul Rooftop maraton de stand-up comedy, unde șase artiști consacrați: Teo, Vio, Costel, Mincu, Maria Popovici și Andrei Ciobanu, îți dau întâlnire, timp de trei ore.

Locația evenimentului este una inedită, parkingul central al Primăriei, un spațiu absolut special care oferă o imagine fermecătoare asupra orașului din inima Transilvaniei, unde vei gasi și un bar dotat cu băuturi pentru toate gusturile. Clujului i-a fost promis de ani de zile un teatru de vară, FISC-ul îi îndeplinește această dorință.

Spectacolul este format din două momente artistice cu o pauză de 30 de minute, care iți vor oferi un moment de respiro, tocmai pentru a te putea relaxa cu o bautură răcoritoare. Accesul se va putea face de la orele 18:00, tonul distracției va fi dat de la orele 19:00 de cele două generații de stand-up comedy, care promit un show unic.


Înzestrați cu umor, talent și energie, artiștii vor crea un cadru potrivit pentru o seară pe cinste. În prima parte, Maria Popivici, câștigătoarea celei de a 2-a ediții iUmor, Mincu și Andrei Ciobanu, autorul bestsellerului din 2016 “Suge-o Ramona” vor sparge gheața și vor oferi momente comice care vor ridica publicul în picioare. A doua parte a maratonului va fi susținut de cei trei monștrii sacrii: Teo, Vio și Costel cunoscuți și drept ”Sfântă Treime” a stand-up-ului românesc.

În cazul în care, vremea se va înrăutăți, maratonul va fi găzduit de Casa de Cultură a Studențiilor!

Nimic nu te împiedică să iei parte la primul Rooftop Maraton de Stand-up Comedy din Europa, organizat în exclusivitate în România, mai exact în Cluj-Napoca. Pentru informaţii și bilete accesaţi:
– https://www.biletmaster.ro/ron/Production/473884/Fisc-ROOFTOP-EDITION
sau
– https://www.facebook.com/events/1449509311796019/

Uber este partener de mobilitate al FISC-ului, participanții de la eveniment care nu au mai beneficiat de serviciile companiei Uber vor primi un voucher de transport gratuit în valoare de 25 lei.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.