UPDATE

Organizatorii anunță că rooftoop s-a mutat la Casa de Cultură a Studenților.


Premieră europeană, în 24 August la Cluj-Napoca: are loc primul Rooftop maraton de stand-up comedy, unde șase artiști consacrați: Teo, Vio, Costel, Mincu, Maria Popovici și Andrei Ciobanu, îți dau întâlnire, timp de trei ore.

Locația evenimentului este una inedită, parkingul central al Primăriei, un spațiu absolut special care oferă o imagine fermecătoare asupra orașului din inima Transilvaniei, unde vei gasi și un bar dotat cu băuturi pentru toate gusturile. Clujului i-a fost promis de ani de zile un teatru de vară, FISC-ul îi îndeplinește această dorință.

Spectacolul este format din două momente artistice cu o pauză de 30 de minute, care iți vor oferi un moment de respiro, tocmai pentru a te putea relaxa cu o bautură răcoritoare. Accesul se va putea face de la orele 18:00, tonul distracției va fi dat de la orele 19:00 de cele două generații de stand-up comedy, care promit un show unic.


Înzestrați cu umor, talent și energie, artiștii vor crea un cadru potrivit pentru o seară pe cinste. În prima parte, Maria Popivici, câștigătoarea celei de a 2-a ediții iUmor, Mincu și Andrei Ciobanu, autorul bestsellerului din 2016 “Suge-o Ramona” vor sparge gheața și vor oferi momente comice care vor ridica publicul în picioare. A doua parte a maratonului va fi susținut de cei trei monștrii sacrii: Teo, Vio și Costel cunoscuți și drept ”Sfântă Treime” a stand-up-ului românesc.

În cazul în care, vremea se va înrăutăți, maratonul va fi găzduit de Casa de Cultură a Studențiilor!

Nimic nu te împiedică să iei parte la primul Rooftop Maraton de Stand-up Comedy din Europa, organizat în exclusivitate în România, mai exact în Cluj-Napoca. Pentru informaţii și bilete accesaţi:
– https://www.biletmaster.ro/ron/Production/473884/Fisc-ROOFTOP-EDITION
sau
– https://www.facebook.com/events/1449509311796019/

Uber este partener de mobilitate al FISC-ului, participanții de la eveniment care nu au mai beneficiat de serviciile companiei Uber vor primi un voucher de transport gratuit în valoare de 25 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.