5 noiembrie 2019

„Pivnița” Institutului Francez caută proiecte pentru 2020

By In Vizual

Institutul Francez din România la Cluj-Napoca invită artiștii de pretutindeni să propună proiecte pentru agenda 2020 a spațiului de expresie contemporană „La Cave”.

Departe de pereții albi ai muzeelor, străbătută de conducte și istorie, „pivnița” Institutului Francez este unul dintre cele mai intime și polivalente spații culturale din centrul orașului.

„La Cave” găzduiește lunar expoziții, proiecții, performance-uri, conferințe, dezbateri și ateliere dedicate culturii contemporane. Este o platformă pentru artiștii emergenți, un loc de expunere și dialog, care încurajează proiectele transdisciplinare și colaborative. În același timp, artiștii confirmați găsesc aici noi provocări și un public internațional.

Din martie 2017 și până în prezent, au fost organizate peste 30 de expoziții și proiecte cu artiști francezi, români și de alte naționalități din domenii variate: pictură, fotografie, ceramică, sculptură, gravură, multimedia, video, instalație, artele spectacolului și cinematografie.

Data limită de trimitere a candidaturilor: 1 decembrie 2019, în versiune electronică pe adresa de e-mail raluca.mateiu@institutfrancais.ro sau prin poștă la adresa: Institutul Francez Cluj-Napoca, str. I.I.C. Brătianu 22, Cluj-Napoca.

Apelul la participare este disponibil aici: https://bit.ly/2BMSvpk

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.