15 octombrie 2020

Picturi, fotografii și sculptură nud expuse la galeria Cluj Art

By In Vizual

Galeria Cluj Art vă propune să pășiți într-un univers în care relaxarea și buna dispoziție sunt la ele acasă.

Vineri, 16 octombrie 2020, începând cu ora 19:00, sunt așteptați toți iubitorii de frumos, care doresc să vadă și alt fel de artă, una inedită care are ca temă centrală nudul, în cadrul galeriei situată pe strada Paul Chinezu, numărul 4, la vernisajul expoziției de pictură și artă fotografică nud. De asemenea, pentru că arta merge cel mai bine cu un pahar de vin, veți avea ocazia să degustați sortimentele cramelor Moldovei, cei care sponsorizează acest eveniment.

Vor expune artiști de renume din toată țară, precum: Butușină Alice, Buzea Flavius Tiberiu, Chiobașu Lupu Victoria, Ciucă Ramona Ioana, Chiseliță Mihai, Csata Helga, Dan Vera, Dragoș Mădălina, Drăghici Felicia, Găină Dorel, Kun Gyorgy, Man Ioana, Nicola Corina, Pădurean Alexandra, Pop Teodora, Predică Eugenia, Pușcaș Cristina, Saraci Vasile, Stoienescu Elisabeta, Trandafir Viorel, care vor oferi o perspectivă originală și
dezinvoltă asupra a ceea ce înseamnă nuditatea artistică.

Corpul uman a fascinat dintotdeauna omenirea și a fost o temă cu o largă abordare de-a lungul istoriei milenare a artei. Venus sau David sunt doar câteva exemple de acest fel, care încununează arta cu perfecțiunea formelor și a proporțiilor umane.

Nudul ne reamintește că suntem, în același timp, entități spirituale și ființe biologice, că imperfecțiunile sunt o caracteristică a esenței umane, că suntem ființe vii, supuse erorii și legilor universale. În ciclul vieții omul vine pe lume gol, expresie a goliciunii primordiale a Creației.
Expoziția dedicată persoanelor  18+ poate fi vizionată în perioada 16-30 octombrie.

Link eveniment AICI

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.