Pianistul și compozitorul Bogdan Ota revine la Cluj într-un concert la Biserica „Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca.  Piano by Candelight va fi o poveste muzicală ce radiază magie și emoție pură.

Concertul va avea loc, vineri, 20 iunie 2014, începând cu ora 19:00.  Bogdan Ota va fi  acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel). Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru o variantă acustică.

Fanii clujeni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert.  Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord, Bogdan Ota va prezenta compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.

Ota BUN

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Maghiare Cluj, tel. rezervări 0264-593.468 și la Biserica „Sfântul Mihail”. Preț bilet: 40 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.