Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 anunţă că persoana care ar fi trimis mesajul care conţine ameninţări cu moartea către Teatrul Evreiesc de Stat a fost reţinută pentru 24 de ore. Totodată, cazul a fost declinat către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, fiind investigate infracţiuni de ameninţare, conform News.ro

Suspectul în cazul mesajului de ameninţare cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern, mesaj trimis pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc de Stat sub semnătura “din partea partidului AUR”, a fost reţinut pentru 24 de ore, într-un dosar care vizează infracţiunea de ameninţare, anunţă, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ordonanţa de reţinere a fost emisă de Direcţia de Investigaţii Criminale.
 
Procurorii acestei unităţi de parchet precizează că, luni, procurorul de caz a emis o ordonanţă prin care a dispus declinarea de soluţionare a cauzei către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
 
“La data de 20.03.2021 suspectul a trimis de pe adresa e e-mail un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi alte vătămări la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”, au reţinut procurorii în ordonanţă. 
 
Mesajul este semnat “din partea partidului AUR”.
 
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a reclamat, sâmbătă seară, “înscenări mizerabile” în numele formaţiunii şi a transmis întreaga susţinere pentru Maia Morgenstern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.